maandag 4 januari 2021

SEO uitbesteden, waarom tijd verspillen aan iets wat een SEO expert beter kan?

Zoek je een SEO bedrijf en wil je de Google optimalisatie laten doen dan ben je hier bij SEO24.nl aan het juiste adres. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, Nederland noemen we dit zoekmachineoptimalisatie of website optimalisatie. Maar wellicht wist je dit al omdat je al meer websites hebt bezocht over Google optimalisatie. Misschien ben je zelfs daarom wel tot de conclusie gekomen dat je Google optimalisatie wil gaan uitbesteden aan een echt SEO bedrijf.

Google optimalisatie is een prachtig vak. Vind je het zelf ook erg leuk dan kun je een heel eind komen met de zoekmachine posities. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je geen specialist bent in SEO. Google wijzigt de algoritme kenmerken jaarlijks op 400 tot 2000 punten en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, het testen en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je als ondernemer de SEO beter uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden aan onze SEO experts

Honderden klanten geholpen

  1. Van kleine plaatselijke ondernemers voor Local SEO tot klanten die mondiaal actief zijn d.m.v. internationale SEO.
  2. Ervaring sinds Lycos
  3. Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met Google optimalisatie. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Open en glashelder

Je kunt ons Google optimalisatie werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.

Werkzaamheden Google optimalisatie uitbesteden

Ten eerste inventariseren we hoe de huidige situatie is. De technische kant van de site of shop wordt gedetailleerd onder de loep genomen en geperfectioneerd en we kijken grondig naar je concurrenten. Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content getoetst. Hiermee bedoelen we je teksten, afbeeldingen en video's. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemap etc etc.

Optimalisatie van content is een kwestie van gezond verstand, inleven in je bedrijfstak, ervaring en onderzoek. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden bestempeld, heeft de andere website een volledig andere SEO handelswijze nodig.

Google optimalisatie uitbesteden aan SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team SEO specialisten zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO tool in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

Linkbuilding laten doen

In de begindagen van het internet kon je een simpele, zelfs "geleende" tekst snel op de eerste pagina zetten d.m.v. alleen linkbuilding. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een website. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten bijgestuurd. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty durven te wagen. Een website laten ranken enkel op hyperlinks is er niet meer bij. Goed uitgevoerde SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO laten doen betekend dan ook dat je mag verwachten dat je uitstekende hyperlinks krijgt voor je website.

Gstack

Besteed je de Google optimalisatie uit aan SEO24.nl dan starten we het vaak met een Gstack. Dit zijn alle producten van Google geclusterd waarbij je links naar je website krijg met een enorme domain authority  (DA) en page authority (PA). De Google STack heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling hiervan is het verhogen van je (hoofd)website autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden met PBN links en tiered links. Betere linkbuilding is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

SEO24.nl

Industrieweg 11

8263AA Kampen

https://www.seo24.nl

info@seo24.nl

038-3338838

Geen opmerkingen:

Een reactie posten